Anda aDaLah Pengunjung Yang Ke ?

Permulaan Bicara

Assalamualaikum sume…ok first sekali aku nak bersyukur kehadrat Ilahi kerna dia masih membenarkan aku untuk hidup dan menghirup udaranya yang segar di muka buminya yang indah ini…

Tujuan sebenar aku wat blog ni cz nak kongsi kat semua orang tentang CINTA…ISU SEMASA…dan banyak lagi benda2 yg mungkin kita xtahu dan aq lah orang yg akan memberi tahu korang apa yg sepatutnya dan sebab tu lah blog aq ni bertajuk ‘’tentang kita’’ so sebagai insan dan mahluk ALLAH yang biasa aq gak ada melakukan kesilapan..biasalahkan kelemahan manusia..tak semua manusia tu sempurna..so aq harap dpt lah korang maafkan aq jika ada pe2 benda yg terkasar bahasa atau tersinggung kate yg blh membuatkan korag terasa...Sory k…

So aq harap korang enjoi membaca artikel aq dan pandagan yg mungkin boleh diterima pakai sedikit kot..huhuh..
Dan sebarang masalah bolehlah korang PM aku kat FB..Skype Or YM yg aq link kan kat MY NETWORK
Hope u enjoi with my blogs :^.^:

Sunday, February 20, 2011

Setelah Ia Pergi (-_-)

yup..knpe tjuk kali ni setelah ia pergi.? semestinya ia berkaitan dgn aq..anyway aq nk kongsi apa yg aq rasa., dan juga korang akan rasa nti.. hmm setelah lama kite syg kat seseorang tu..and then dia pg cam tu je..xde apa2 alasan kukuh..xda apa2 sebab yg tertentu..myb kite ditinggalkan tanpa rasa simpati dari Dia..peh..memang perit lah..sakit dowh jiwa..rasa mcm hidup ni da xbermakna wat kite..rasa bik kite mati dari hidup tersiksa tanpa dia disisi..diri ni da mcm mayat hidup..klu yg perokok tu jgn ckp la..NUSANTARA dua kotak sehari..siang sekotak..mlm sekotak..kalu yg jiwang tu dok bilik layan lagu JIWANG.. air mata jgn ckp la wei..satu hari lepas satu tempayan boleh tadah..huhu..


Memang aq tak nafikan..memg susah kalu kita nak lupakan dia..myb pling bangsat pon 3 bulan la bru blh lupa ckit2 kot..tp komfomlah aq jamin walau sekali ko da ada peganti Dia tp kenangan korang dgn Dia mmg xkn dapt dilupakan sampai bile2.. 



Hmm..aq xnk bg tips untk korang lupakan dia tp aku nk korang fikir la sendiri..ko bagai nak mati nagis..ko mcm org gile nk bunuh diri ko..tp ada ko fikir tak apa perasaan Dia kat sana? dia kesian ke kat korang? dia ingat lagi ke kat korang? ada dia kesah ke pasal korang yg nk separuh mati tu?...
korang fikir-fikirkanlah..mugkin apa yg berlaku ni ada hikmah..ALLAH xkan mahu hambanya tersiksa ALLAH juga segan pada hambnya yang selalu meminta padanya..So nasihat aq..korang muhasabah la diri..bnyakkan ingat ALLAH dan minta darinya..Sesungguhnya ALLAH Maha Mengasihi Dan Menyayagi Umat-Umatnya..Renung renugkanlah..

No comments:

AndaJugaMeminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...